Címlap


Hazugságok és igazságok a magyar földről és mezőgazdaságról - összefoglalóm arról, mit tehetünk a gyarmati sor elkerüléséért, illetve megszüntetéséért

E-mail Nyomtatás PDF

Igazság, vagy hazugság, hogy "a magyar ember már nem akar gazdálkodni"? S az, hogy "a magyar élelmiszer megfizethetetlen, ezért megyünk Tescoba, Aldiba, Lidl-be"? Ezekre és számos más kérdésre keresem a választ az ajkai termelői piacon.

 

Morvai Krisztina az MTV-ben

E-mail Nyomtatás PDF


 

Vona: A Jobbik államfőjelöltjei

E-mail Nyomtatás PDF


 

Jó lenne, ha nemcsak a csókosok és haverok juthatnának pályázati termőföldhöz, illetve közpénzekhez Magyarországon

E-mail Nyomtatás PDF

"Jó lenne, ha nemcsak a csókosok és haverok juthatnának pályázati termőföldhöz, illetve közpénzekhez Magyarországon" - mondtam az Európai Uniós élelmiszersegélyekről szóló vitában, Brüsszelben az Európai Parlament plenáris ülésén. A témáról (a hasznos kapcsolatokkal nem rendelkező kisvállalkozók és kistermelők kiszolgáltatottságáról és jogfosztottságáról) hamarosan nyílt levelet írok Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszternek. A nyílt levél a jövő héten lesz megtekinthető honlapomon.

 

Szerbia magyarellenes jogsértéseiről szólaltam fel Brüsszelben

E-mail Nyomtatás PDF

Az Európai Parlament Szerbia európai integrációs folyamatáról szóló vitájában szólaltam fel és hívtam fel a figyelmet az őshonos magyar nemzeti közösséggel szemben elkövetett durva jogsértésekre, különösen a lakosság etnikai arányának megváltoztatására irányuló betelepítésekre, amelyek a nemzetközi jogba ütköznek.

   

Ismét Morvai védte Magyarországot Brüsszelben - a fideszesek hallgattak

E-mail Nyomtatás PDF

Szokás szerint Morvai Krisztina utasította vissza a Magyarországgal szembeni újabb gyalázkodásokat Brüsszelben - a fideszes képviselők teljes hallgatása közepette. Morvai azon felvetésére, hogy mi indokolja a Magyarországgal szembeni megkülönböztetett bánásmódot, a gyarmatosítók képviselői csak hebegtek-habogtak.

 

Ismét felszólaltam az EP-ben a Magyarország elleni újabb támadással szemben

E-mail Nyomtatás PDF

Ma, március 26-án az Európai Parlament LIBE (Szabadságjogi, rendészeti és igazságügyi) Bizottsága ismét Magyarország kritizálását tűzte napirendre. Ezen az ülésen kezdődött el annak a jelentésnek az összeállítása, amelyet a bizottság az EP felhívására készít a "magyarországi helyzetről". Rámutattam (mint e jelentés ún. "árnyék rapporteur"-e a Függetlenek Csoportja részéről): az Európai Uniónak 27 tagállama van. Ezek közül egyedül Magyarországgal szemben van folyamatban a jogrendszer szinte teljes körű átvilágítása, kritikai elemzése, illetve szankciók alkalmazása. E megkülönböztetett bánásmód magyarázatot igényelne, hiszen maga az EU is alkalmazza azt a jogelvet, hogy az elfogadható indok nélküli megkülönböztetett (másoktól eltérő) bánásmód diszkriminációnak minősül és megengedhetetlen. Több ponton is bíráltam a Magyarországgal szemben folyamatban lévő - nyilvánvalóan politikailag, illetve pénzügyi és gazdasági háttérhatalmak által motivált - hadjáratot.

 

Nemzeti jogvédelmet a magyar kistermelőknek, kisvállalkozóknak!

E-mail Nyomtatás PDF

Elkeseredett termelők egy csoportja fordult hozzám annak a közel tíz éve húzódó ügynek a kapcsán, amelyben egy svájci tulajdonú felvásárló cég semmizett ki és tett tönkre negyvenöt családot. A cég csődbe ment, a vágóbaromfi-neveléssel foglalkozó gazdákat pedig több százmillió forintos kár érte. Meggyőződésem, hogy ma Magyarországon a nemzeti jogvédelem egyik legfontosabb ága a teljesen kiszolgáltatott helyzetben lévő kisgazdáknak, kisvállalkozóknak nyújtandó jogsegély és képviselet. Ennek érdekében felhívást tettem közzé: várom olyan ügyvéd vagy akár más területen dolgozó jogász barátaim jelentkezését, akik szívesen csatlakoznának egy ilyen nemzeti összefogáshoz.

   
<< Első < Előző 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 Következő > Utolsó >>
75. oldal / 91

Köszöntöm megújult honlapomon!


 


Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés LightBoxban

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés LightBoxban

Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés LightBoxban