Címlap


Cigány-magyar együttélés és bűnözés VI. rész

E-mail Nyomtatás PDF

Egyenruhás-bűnözés vagy önvédelem? - avagy a gárdista életérzés mozgatórugói


Megtekintés LightBoxban

 

Cigány - magyar együttélés és bűnözés - V. rész

E-mail Nyomtatás PDF

A filmen Orosz Mihály Zoltán érpataki polgármester és Morvai Krisztina EP-képviselő beszélget Kolonics János jászberényi (neszűri) lakossal arról, miként lehetne felszámolni a cigány-magyar együttélésből és az általános lezüllésből eredő elviselhetetlen állapotokat az érpataki modell segítségével Neszűrben és országszerte.


Megtekintés LightBoxban

 

Karácsony

E-mail Nyomtatás PDFÁldott, békés karácsonyt és sikerekben gazdag, szebb és igazabb új esztendőt kívánok minden kedves olvasómnak!

   

Bozótharcosként küzdve az alapvető emberi jogok védelmében

E-mail Nyomtatás PDF

2011. december 9-én, szombaton a Jobbik Magyarországért Mozgalom helyi szervezetének meghívására Hegyeshalomba és Bécsbe látogatott Dr. Morvai Krisztina, a párt Európa parlamenti képviselője.

Bővebben...
   

Cigány - magyar együttélés és bűnözés - IV. rész

E-mail Nyomtatás PDF

Magyarország számos részén az emberek mindennapjainak szerves részévé vált a lopások, fosztogatások, fenyegetések, erőszakos bűncselekmények elszenvedése, illetve a bűnözőktől való megalapozott félelem. A rendőrség, az állam szinte teljesen magukra hagyja a kiszolgáltatott embereket, az áldozatokat. Ennek a jelenségnek a feltárása és megváltoztatása Morvai Krisztina országjárásának célja. A dokumentumfilm-sorozat negyedik részében a jászberényi magyarok és cigányok beszélnek helyzetükről...


Megtekintés LightBoxban

   

Feljelentést tettem a jászberényi Munkás utcai állapotok miatt

E-mail Nyomtatás PDF

Tisztelt Címzettek!

Alulírott Dr. Morvai Krisztina európai parlamenti képviselő azonnali hatósági beavatkozást igénylő gyermekvédelmi jelzéssel élek s egyidejűleg kiskorú veszélyeztetésének bűncselekménye miatt

f e l j e l e n t é s t

teszek ismeretlen tettesekkel szemben az alábbi tényállás alapján.

A cigány-magyar együttélés helyzetét feltáró országjárásom részeként 2011. december 5. napján Jászberényben jártam, ahol egyebek mellett látogatást tettem a település lakói és a hatóságok által jól ismert ún. "Munkás utcai háznál".

Bővebben...
   
<< Első < Előző 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 Következő > Utolsó >>
79. oldal / 91

Köszöntöm megújult honlapomon!


 


Küldetésben

A 2009-es EP- választások után egy teljesen új hang kerülhetett az európai törvényhozásba a jobbikos képviselők megjelenésével. A filmből az Európai Parlamentben végzett munkámat, küzdelmemet ismerhetik meg kicsit közelebbről.

Megtekintés LightBoxban

A Budaházy-film

Ez a film, amelyet munkatársaimmal együtt készítettünk, Budaházy György harcait mutatja be az elmúlt nyolc év diktatúrája ellen. A filmből világos: sokaknak elemi érdeke, hogy Gyuri minél tovább börtönben - és "nyugton"- maradjon.

Megtekintés LightBoxban

Magyar Guantanamo?

Aligha gondolná valaki, hogy a XXI. században Magyarországon, egy EU-tagállamban ugyanolyan módszerekkel folytathatnak büntetőeljárásokat "másként gondolkodó" ellenzékiekkel - így Budaházy-ékkal - szemben, mint az ötvenes években.

Megtekintés LightBoxban